et seniorfællesskab for alle

Nordre Kobbelvej 102, 7000 Fredericia

Nordbo Senior's historik

Nordbo Senior er medlem af landsforeningen Danske Seniorer.

Nordbo Senior startede i år 2002. Vi har omkring 175 medlemmer, som tilbydes mere end 100 aktiviteter året igennem. De gennemføres af frivillige seniorer, som er tændt for at hjælpe andre seniorer ud af ensomhed, og tilføre livskvalitet og livsindhold gennem socialt samvær med ligestillede.

Som nævnt tilbydes en vifte af aktiviteter, som både kan være underholdende, lærerige og oplevelsesrige.  Der er aktiviteter, som afholdes ugentligt, hver 14. dag eller månedligt. Der er aktiviteter som er sæsonbestemt, sommer—vinter, men typisk kan du ofte deltage i varierende aktiviteter året igennem.

De mange tilbud gennemføres ved frivilligt arbejde, kontingent og deltagerbetaling. Gennem fællesskabet holdes egenbetalinger nede på et minimum, så alle kan deltage. Det årlige grundkontingent i 2020 er kr. 200,00 og derefter er flere aktiviteter gratis, eller med beskeden deltagerbetaling til dækning af de reelle omkostninger i den aktuelle aktivitet.
Arrangørerne og hjælperne i diverse aktiviteter er frivillige, som er tændt for at hjælpe andre til nogle gode oplevelser i fællesskabets navn.

Nordbo Senior har en hjemmeside, nordbosenior.dk, hvor de fleste aktiviteter og arrangører er omtalt, samt tid og sted for aktiviteterne. Besøg siden og lad dig inspirere. 

Bestyrelsen håber at dette lille skriv, giver dig lyst til at blive medlem af Nordbo Senior, og det skulle glæde os at byde dig velkommen i vores fællesskab.